TEA TAIROVIĆ U CENTRU SKANDALA: Usred sukoba Milice i Ane, PEVAČICA je optužila za KRAĐU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2022, 17:05

TEA TAIROVIĆ U CENTRU SKANDALA: Usred sukoba Milice i Ane, PEVAČICA je optužila za KRAĐU!

Brzo se oglasila.

Poslednjih dana tema broj jedan na domaćoj estradi je krađa pesama i spotova, a sve je krenulo od slučaja "Provereno", odnosno sukoba Milice Pavlović i Ane Nikolić.

Sada je Indira Aradinović Indi istakla kako je mlađa koleginica, Tea Tairović ukrala njenu ideju za spot koji je snimila za pesmu "Balkanija".

- Ideje su čudo, ideje iscure... Jako čudna koincidencija da je Tea Tairović snimila spot koji sam ja zamislila i ispričala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jednoj osobi, koja znam da nije prenela. Ideja o spotu gde su sve evropske zastave u pitanju. Dobro je odradila svoj deo posla. Očigledno da je popularna. Eto, dešava se da moje ideje neko ukrade - objasnila je Indira u emisiji "Ekskluzivno".

Nije puno trebalo da se oglasi i Tea Tairović, koja smatra da joj ovakve "marketinške fore" nisu potrebne:

- Moj album je slušan, što se da čuti na mojim nastupima, gde publika jednoglasno peva. Meni ovakve marketinške fore nisu potrebne - rekla je Tea za "Informer".

Da li je na pomolu novi estradni rat, ili će se pevačice zaustaviti na ovome, ostaje da saznamo.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.