“Šarenica” u istom terminu: Evo ko će umesto Žike Nikolića biti novi voditelji

Izvor: Story, 27.Feb.2018, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Šarenica” u istom terminu: Evo ko će umesto Žike Nikolića biti novi voditelji

Radio televizija Srbije saopštila je danas da će nastaviti sa emitovanjem “Šarenice” u istom terminu – subotom i nedeljom od 9.00 do 11.00 nakon što je njen voditelj Živorad Nikolić prešao na drugu televiziju. Ana Babić i Slobodan Šarenac su novi voditelji “Šarenice”, “emisije koja je više od imena”, saopštila je Služba za odnose sa ... The post “Šarenica” u istom terminu: Evo ko će umesto Žike Nikolića biti novi voditelji appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RTS HITNO PRELOMIO: Evo ko će zameniti Žiku Nikolića! Novi voditelji Šarenice!

Izvor: Kurir, 27.Feb.2018

Umesto Žike Nikolića, u emisiji "Šarenica" na RTS od ovog vikenda gledaćemo Slobodana Šarenca i Anu Babić.

Nastavak na Kurir...

Šarenac vodi "Šarenicu"

Izvor: Večernje novosti, 27.Feb.2018

Javni servis Srbije izabrao nove voditelje vikend emisije "Šarenica, više od imena" POPULARNA zabavna vikend emisija Radio-televizije Srbije "Šarenica", uz koju gledaoci tradicionalno, duže od deset godina na Prvom programu od 9.00 ispijaju prvu jutarnju kafu, dobila je novi...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.