SVI SU PRESREĆNI: Ana Nikolić objavila prelepu vest! Čestitke stižu sa svih strana

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2019, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI SU PRESREĆNI: Ana Nikolić objavila prelepu vest! Čestitke stižu sa svih strana

Saopštila svima!

Ana Nikolić se posle rođenja ćerke Tare, koju je dobila sa Stefanom Đurićem Rastom povukla sa muzičke scene, ali je sada odlučila da se vrati u "velikom stlilu".

Pevačica je mučila muku sa kilogramima, što su primetili i njeni fanovi koji se i dalje nadaju da će Ana povratiti devojačku liniju.

Međutim, ona je rešila da se posveti karijeri, pored deteta, pa je obradovala pratioce na Instagramu novom fotografijom, ali i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porukom.

- Radi naporno, igraj se još gore... spremam vam puno toga, kao što sam obećala, a ja držim svoju reč - napisala je Ana na fotografiji iz studija.

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Feb 22, 2019 at 3:54am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.