ŠOKIRALA: Da li verujete da Ana Nikolić  može da uradi OVO I to USRED PUSTINJE?! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2020, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKIRALA: Da li verujete da Ana Nikolić može da uradi OVO I to USRED PUSTINJE?! (VIDEO)

Ona može sve, samo kad hoće...

Ana Nikolić je predhodnih nekoliko meseci vredno radila na skidanju kilograma, a trud koji je uloživa isplatio se, jer komplimente na osnovu dobre linije pristižu sa svih strana.

Ona je odmah nakon misije mršavljenja, krenula u nove radne pobede, pa je sa ekipom u kojoj su njen šminker, frizer I momci koji joj snimaju spot otišla u Maroko, gde će snimiti spotove za nove pesme.

Iako je otputovala radno, Ani je ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pošlo za rukom da iznenadi fanove, ali I svpoje prijatelje koji su sa njom. Dok je čekala na novi set snimanja, Ana je radila vežbe I iznenadila sve prisutne šta može uraditi.

- Šta radiš to - upitao je njen frizer, neverujući koliko je elastična.

- Vidiš da pokušavam da oživim – rekla je opušteno pevačica.

U kakvoj je Ana fizičkoj formi, pogledajte u videu.

pic.twitter.com/kyq3dMQCvw

— glziv (@glupostziva) January 31, 2020

Unesite poruku...
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.