ŠOKANTNO!!! UHAPŠEN KUM ANE NIKOLIĆ I RASTE Lisice mu stavljene u restoranu ispred kog je upucan, kod njega pronađeni DROGA I ORUŽJE

Izvor: Svet, 27.Nov.2018, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKANTNO!!! UHAPŠEN KUM ANE NIKOLIĆ I RASTE Lisice mu stavljene u restoranu ispred kog je upucan, kod njega pronađeni DROGA I ORUŽJE

Andrea Ančević kum, obezbeđenje i bivši vozač estradnog para Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste uhapšen je u subotu u restoranu “Početak” ispred kog je letos upucan, piše “Blic”.
Prema nezvaničnim informacijama, taj restoran je Ančević uzeo u zakup letos, a kod njega je prilikom hapšenja pronađena droga i vagica za tačno merenje, kao i pištolj koji se nalazio u šanku.
Ančević je dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << poznat policiji i ima više od 20 krivičnih prijava.
U junu ove godine ranjen je u pucnjavi sa još jednom ženskom osobom kada su dva napadača iz automobila pucala na njega ispred restorana.
On je u tom periodu tek uzeo u zakup restoran “Početak” na Zvezdari i iznajmljivao ga je za proslave. Te večeri, nakon završetka jednog rođendana, Andrea se našao ispred restorana u pratnji Aleksandre G. koja je u ovom sukobu bila slučajna žrtva.
Njih dvoje su pogođeni sa jednim ili više hitaca u noge, a kako su mediji tada preneli, do pucnjave je došlo najverovatnije zbog novčanog duga.
SVOJ POSLEDNJI INTERVJU PRED HAPŠENJE ANČEVIĆ JE DAO ZA SVET. Pročitajte deo intervjua:
ŠOKANTNA ISPOVEST ANINOG I RASTINOG KUMA U NOVOM BROJU SVETA: Ana je dobar čovek, RASTA JE OBIČNO GO*NO!

SvetSvet
The post ŠOKANTNO!!! UHAPŠEN KUM ANE NIKOLIĆ I RASTE Lisice mu stavljene u restoranu ispred kog je upucan, kod njega pronađeni DROGA I ORUŽJE appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.