SKINULA MI JE PANTALONE I OTKOPČALA ŠLIC! Isplivale PRIVATNE PREPISKE Ane Nikolić i bivšeg rijaliti učesnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 14:59

"SKINULA MI JE PANTALONE I OTKOPČALA ŠLIC!" Isplivale PRIVATNE PREPISKE Ane Nikolić i bivšeg rijaliti učesnika

Oglasio se za SrbijaDanas!

Bivši rijaliti učesnik "Parova" i pevač Dario Šogorović optužio je pevačicu Anu Nikolić da ga je navodno uznemiravala.

Dario navodno tvrdi da ga je pevačica s*ksualno uznemiravala, a navodi i da je nasilno pokušala da mu skine pantalone.

Ana Nikolić se oglasila ovim povodom te pozivala i predsednika da reaguje DETALJNIJE POGLEDAJTE KLIKOM OVDE.

Dario se oglasio za SrbijaDanas te nam opisao o čemu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je reč:

- Ne, ovo nije nikakav vid reklame, meni ne treba reklama, promocija, ja imam najskuplje spotove i spreman hit. Ja sam dobio ponudu za Zadrugu, ali i za novi rijaliti na Hype televiziji. Radilo se o tome da su mene već upozorili na Anu Nikolić. Ja im nisam verovao, mada sam znao da je ona čudna. Trebalo je da imamo saradnju da pevam prateće vokale, međutim tu je krenula da mi skida pantalone i da mi otkopčava šlic. Slala mi je i poruke, htela je da budem njena k**a, mislila je da može mene da ima. - govorio je Dario, a na pitanje kakva slučajnost je da je i sa Radom Manojlović imao skandal, rekao je:

- Rada je rekla da će da me tuži, što nije? Meni ništa nije stiglo, zato što ne sme, jer ja njima upravljam kako ja hoću. Rekla je da imamo jednu fotografiju i da sam njen fan. Ja u telefonu imam sto fotografija i iz grada. To se samo zataškalo. Meni je bitna porodica, nisam u medijima, jer ja neću. Zato i razmišljam da li da uđem u rijaliti. Ja sam ubacio Lazara Čolića Zolu u Zadrugu, lično ja, a ja sam ušao u Parove, jer mi se njihov kontent ne dopada. Ja sam ubacio Zolu, jer smo iz Dervente, on je iz mog kraja, to se zna, to svi znaju - rekao je Šogorović za Srbija Danas.

Šta je sve Dario rekao, pogledajte u videu ispod teksta:
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.