SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Filip Car upao usred emisije Narod pita zbog Aleksandrinog postupka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2023, 09:38

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Filip Car upao usred emisije "Narod pita" zbog Aleksandrinog postupka!

Drama za vreme reklama.

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić sinoć je gostovala u emisiji "Narod pita" zajedno sa drugoplasiranom učesnicom Anom Ćurčić.

Iako su mesece u Beloj kući provodile u skladu i miru, Aleksandra i Ana su sinoć u programu uživo pokazale da se zapravo ne podnose i da mnogo toga zameraju jedna drugoj.

Ćurčićeva i Nikolićeva su imale žestok okršaj u emisiji, koji je eskalirao do toga da je Nikolićeva pozvala policiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer se navodno osetila ugroženo.

- Žena mi preti ovde nekim ljudima, ne znam o čemu ona priča... Da, ja sam u emisiji - pričala je Aleksandra u pozivu sa policijom.

- Zašto je krenula svađa - pitala je voditeljka.

- Zato što je neko ko se lažno predstavlja - rekla je Ana.

Kako je situacija otišla predaleko, u razgovor se, telefonskim putem uključio i Aleksandrin verenik Filip Car, koji je u tom trenutku snimao lajv na TikToku, pa je njihov razgovor otišao u etar.

- Jesu li sad reklame? Pa šta radiš bre, imaš 25 godina ideš u emisiju da se svađaš sa nekim duplo starijim od sebe. Ako ti preti, kažeš samo: "Gospođo, kad bude pitanje o Vama, Vašem životu i odnosima, budite konkretni, a kada sam ja u pitanju, to je sve rekla-kazala... - pričao je Filip i savetovao Nikolićevu, a kamera je sve snimila.

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVE JE IZMIŠLJOTINA ZBOG NOVCA: Filip Car i Aleks Nikolić su LAŽIRALI raskid - ocinkario ih njegov prijatelj?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2023

Sve je do detalja osmišljeno?!..Aleksandra Nikolić i Filip Car lažirali su raskid veze kako bi ona mogla da smuva starijeg biznismena koga su oboje tipovali zbog para. Pobednica Zadruge šest i njen dojučerašnji verenik navodno su prekinuli veridbu i sve planove koje su imali, a razlog je bila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"MOLILA BULIĆA ZA POMOĆ I TRAŽILA DOKAZE PROTIV NJE" Otkriveno šta se dešavalo izvan kamera nakon SKANDALOZNE SVAĐE Ane i Aleksandre

Izvor: Blic, 08.Avg.2023

O skandalu koji se dogodio sinoć tokom emisije "Pitanja gledalaca" se priča i danas, a bivše učesnice rijalitija Ana Ćurčić i Aleksandra Nikolić su se posvađale, a pale su i pretnje zbog čega je Nikolićeva pozvala policiju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.