SAZNALA SAM IZ MEDIJA... Ana Nikolić se oglasila i prokomentarisala Rastinu 12 godina MLAĐU DEVOJKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2022, 09:46

"SAZNALA SAM IZ MEDIJA..." Ana Nikolić se oglasila i prokomentarisala Rastinu 12 godina MLAĐU DEVOJKU!

- Nisam u toku, razvedeni smo godinama.

Reper Stefan Đurić Rasta uživa u novoj romansi, sa 12 godina mlađom Marijom Balaban, inače poznatom TikTokerkom.

Njih dvoje otputovali su zajedno u Hrvatsku, odakle su se oglašavali na mrežama, te su privukli veliku pažnju istim storijima na Instagramu.

Ovo je prva devojka sa kojom je Rasta javno uhvaćen od razvoda sa Anom, a pevačica se nije libila da komentariše novu devojku svog bivšeg muža.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Nisam u toku, saznala sam iz medija. Razvedeni smo godinama, svako živi svoj život, imamo dete i lep odnos, poslovno sarađujemo, ali o privatnim stvarima ne pričamo. Svako živi svoj život, ja mu svakako želim puno sreće - poručila je Ana.

Inače, Marija je ćerka IT stručnjaka Vladana Balbana, koji je dospeo u žiži javnosti zbog burne veze sa Marijom Karan. Mediji su tada pisali da je glumica njemu razlupala automobil nakon žestoke svađe, i da ju je on tada navodno udario šakom po licu.

- Prvi put čujem za tog čoveka, ne znam u kakvim je odnosima sa Marijom Karan - rekla je Ana za Kurir.

Stanija o ulasku u "Zadrugu 6" i posebnim uslovima koje traži od produkcije
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.