Rasta plaća alimentaciju 2.000 evra

Izvor: Večernje novosti, 16.Nov.2017, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasta plaća alimentaciju 2.000 evra

Pevačica Ana Nikolić se sporazumno razvela od repera Stefana Đurića PEVAČICA Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta pre nekoliko dana zvanično su stavili tačku na brak. Par je bračnu zajednicu okončao sporazumno, u kratkom roku, bez svađa i skandala. Brzo su se dogovorili oko starateljstva nad troipomesečnom ćerkicom Tarom i alimentacije, koja će, na Rastin predlog, mesečno iznositi 2.000 evra, mada je Ana tražila samo 500 evra. Muzičar će >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << moći da viđa dete svakog dana po sat vremena, ili ceo dan ako se tako prethodno dogovore. Advokat Borivoje Borović, koji je zastupao Nikolićevu, ističe da u bogatoj praksi nije imao slučaj tako civilizovanog razvoda.PROČITAJTE JOŠ - Ana Nikolić čuva Taru i snima pesme - To je bio najbolji i najkulturniji razvod s kojim sam se susreo u karijeri - kaže, za "Novosti", Borović. - Razgovor je trajao desetak minuta u mojoj kancelariji, a posle dva dana oboje su došli da potpišu sporazumni razvod. Ana je rekla Rasti da upiše iznos alimentacije koji želi, a on je napisao 2.000 evra, mada smo pre toga u formularu naveli 500 evra, što je praksa. Rukovali su se i rastali prijateljski. Mnogi mogu da uče na njihovom primeru. Bivši supružnici nisu podelili imovinu, a kuća koju su zajedno počeli da grade u Velikom Mokrom Lugu nije bila predmet razvoda, jer će jednoga dana pripasti njihovoj ćerki Tari.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ADVOKAT ANE NIKOLIĆ OTKRIO NEPOZNATE DETALJE: Rasta plaća alimentaciju 2.000 evra, a ovo su pravi razlozi kraha braka

Izvor: Kurir, 17.Nov.2017, 19:51

Posle samo godinu dana braka Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta doneli su odluku da se razvedu. Njih dvoje su pre nekoliko dana potpisali papire za razvod, a samo 14 dana je bilo potrebno da se dogovore oko starateljstva i alimentacije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.