Rasta okružen seksi cicama! (FOTO,VIDEO)

Izvor: Mondo, 18.Nov.2017, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasta okružen seksi cicama! (FOTO,VIDEO)

Usred razvoda od Ane Nikolić, reper je objavio spot za koji se pričalo da je podstakao razdor između bivših supružnika

Dok se u domaćim medijima piše o razvodu Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste, reper je vredno radio sa koleginicom Ljupokom Stević, a njihov duet je konačno ugledao svetlost dana.

Spot za numeru "Ćao ćao" rađen je u jednoj sportskoj hali, a repera i pevačicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << okruživale su poprilično zgodne devojke koje su đuskale zajedno sa njima.

Ljupka Stević za MONDO: O Rasti sve najbolje!

U nekom trenutku, pevačica je završila u košu na kom je igrala, a njenim provokativnim sportskim stajlingom mnogi su bili oduševljeni.

Razveo sam se od brata i prijatelja!

Domaći tabloidi su nagađali da je Ljupka odgovorna za razvod Ane i Raste, kao i da je pevačica bila ljubomorna što reper provodi toliko vremena u provodu i snimajuću duet okružen seksi cicama...



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.