Izvor: Blic, 03.Avg.2017, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasta je maskiran stigao u bolnicu kod Ane, ali svi su se okretali za njim zbog JEDNOG DETALJA (VIDEO)

Reper Rasta Đurić i Ana Nikolić jutros su postali roditelji devojčice Tare. Ana se u jutarnjim časovima porodila carskim rezom, a beba je na rođenju imala 2400 grama.

Kako nam je majka Ane Nikolić rekla, pevačica se odlično oseća, kao i beba. Sve vreme je sa njom bio suprug Rasta Đurić, a dok se Ana porađala, Rasti se dogodio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ozbiljan peh. Ispred bolnice stigla je policija, a o čemu je reč pogledajte OVDE.

I kako je porođaj prošao u najboljem redu, Rasta je sa Aninim bratom Markom i majkom napusio Narodni front, gde smo ga mi uslikali. Međutim, dok je Rasta maskiran izlazio, za njim su se svi ipak okretali zbog jednog detalja.

Naime, Rasta je nosio kapu koja je prekrila glavu, ali ni traga, ni glasa od prepoznatljivi dredova. Da li se novopečeni otac ošišao na ćelavo, ili je jednostavno poskidao sve dredove, tek, sada izgleda potpuno drugačije u šta možete da se uverite na fotografijama. Prvu sliku mame nakon porođaja pogledajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.