Rasta blokira novi album Ane Nikolić

Izvor: Tracara.com, 17.Dec.2018, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasta blokira novi album Ane Nikolić

Iako je Ana Nikolić mesecima unazad najavljivala novi album, od njega – za sada – nema ništa jer je iz priče izašao glavni producent, njen bivši suprug Stefan Đurić Rasta. Kako pišu domaći mediji, Rasta je prekinuo saradnju sa svojim menadžerom Markom Nikolićem, Aninim rođenim bratom, što je rezultiralo time da se na Anin album i dalje čeka. “Ana je najavljivala novi album, ali i tu je blokirana. Rasta >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << je povukao pesme koje joj je uradio, a sada ne može ni da nađe saradnike jer su svi stali na njegovu stranu. Odbili su je Buba i Jala, Korona i Rimski… Osim što ne zna šta će sa svojim poslom, Ana je ostala šokirana kada je i njen brat Marko ostao bez angažmana sa Rastom,” objašnjava izvor blizak ovom paru za Svet i dodaje: “Ana se striktno držala dogovora koji su postigli sa advokatom. Rasta je mogao da uzma ćerku kad god je hteo. Umesto da se sporazumno razvedu i ona dobije alimentacija od 2.000 evra mesečno, sve još stoji jer Rasta nije potpisao papire iako je usmeno pristao na sve.” Iz advokatske kancelarije Borivoja Borovića potvrdili su da Rasta već mesec dana nema vremena da dođe i potpiše papire za sporazumni razvod braka, što je ona odavno već uradila. Ana Nikolić i Rasta prethodnim nedelja bili su u centru pažnje i zbog informacije da je njihov brak ugrozila mlada pevačica Elena Kitić, što je ona oštro demantovala na instagramu. “Rasta je bio u šemi s Elenom mnogo pre nego što je upoznao Anu. Međutim, kada se desila saradnja s Nikolićevom na njenom albumu Labilna, on je ostavio Kitićevu i započeo vezu s Anom. Ona je nekoliko puta insistirala na tome da joj kaže otkud to da Eleni besplatno radi na albumu, da bi svakog puta dobijala odgovor da je on gleda kao mlađu sestru i da je odavno obećao da će od nje napraviti zvezdu. Pošto su kasnije došli i venčanje i beba, ta priča pala je u zaborav, no prošlost je ipak isplivala, ali u pogrešnom trenutku,” tvrdio je izvor, kog je Kitićeva demantovala. ”Moj odnos sa Rastom je bio strogo poslovan od prvog dana pa sve do momenta do kada smo prestali da sarađujemo. Jedini razlog prekida naše saradnje je različito razmišljanje u kom smeru moja karijera treba da ide’’, napisala je Elena na Instagramu, pa dodala:  ‘’Ne znam kome je u interesu da se objavljuju ove gnusne laži koje čitate svakogdnevno, a ni ne zanima me. Jedino što osećam je gađenje prema svemu tome i zbog onih koji me vole i poštuju imam obevezu da kažem da je jedina prava istina”.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Ana Nikolić najavljivala novi album! Rasta sve blokirao!

Izvor: Svet plus, 17.Dec.2018

 Ana Nikolić mesecima unazad najavljivala je novi album, od njega, za sada, nema ništa jer je iz priče izašao glavni producent, njen bivši suprug Stefan Đurić Rasta. Sve blokirao!..Rasta je prekinuo saradnju sa svojim menadžerom Markom Nikolićem, Aninim rođenim bratom, što je rezultiralo...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.