RASTA PREKINUO INTERVJU ZBOG PITANJA O STANJU ANE NIKOLIĆ - Evo kako je reagovao na pomen njenog imena

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 15:52

RASTA PREKINUO INTERVJU ZBOG PITANJA O STANJU ANE NIKOLIĆ - Evo kako je reagovao na pomen njenog imena

Šok reakcija!

Reper Stefan Đurić Rasta nastupio je na festivalu Music Week, prošle subote, 25. juna, kada je govorio o novostima u njegovom životu.

Poznato je da je brak sa pevačicom Anom Nikolić, koja se trenutno nalazi u centru skandala zbog privatnog snimka koji je isplivao u javnost, reper ostavio iza sebe i da ne želi više da komentariše njeno ponašanje.

Rasta je tom prilikom govorio o ćerkici Tari, njenom vaspitanju i tome >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koliko su sada bliski, ali na pitanje o Ani je izbegao da odgovori, pa prekinuo razgovor sa novinarima.

- Koje je tvoje mišljenje o Ani Nikolić i o njenom trenutnom stanju, dosta se piše u medijima o njoj - pitao ga je novinar na pomenutom događaju, a on je samo skrenuo pogled, podigao ruku i otišao:

- Au, brate uvek isto pitanje - mrljao je Rasta dok je odlazio.

Podsetimo, juče je isplivao snimak koji je šokirao region na kojem se Ana žali na svoje unakaženo lice i govori kako nema novca, već samo 100 dinara na računu.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.