RASTA JE UMEŠAN - Ana Nikolić isplanirala POVRATAK NA SCENU, ali je prati OGROMAN PROBLEM koji KOČI SVE?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2019, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASTA JE UMEŠAN - Ana Nikolić isplanirala POVRATAK NA SCENU, ali je prati OGROMAN PROBLEM koji KOČI SVE?!

Teško je!

Ana Nikolić važi za jednu od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima, a njen buran život uvek je bio u žiži javnosti.

Ona je nedavno najavila svoj veliki povratak na muzičku scenu, nakon što je napravila pauzu kako bi se posvetila roditeljstvu, a sada je astrolog prokomentarisao šta je čeka u daljem periodu.

Kako astrolog kaže, Ana obraća veliku pažnju na astrologiju i skoro sve u njenom životu je urađeno uz savete stručnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tima astrologa iz inostranstva.

Gubitak oca učinio je da Ana očvrsne i da ne dozvoli da bilo ko, sem njene porodice, ima uticaja na njene odluke i način života.

U zvezdama je bilo zapisano da Anin brak sa bivšim mužem Stefanom Đurićem Rastom neće dugo trajati, kao i da će njeno prvo dete biti devojčica, te da će vrlo brzo posle njenog rođenja početi problemi u braku.

Iako se svi raduju njenom povratku na muzičku scenu i novim pesmama, Ana će malo teže uspeti da sve izbalansira.

- Do kraja 2019. godine Ana će malo teže balansirati između doma i porodice i dalje izgradnje njene karijere. Moguće je da će opet biti na meti zlih jezika, posebno zbog nekih poslovnih odluka - ističe astrolog.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.