PUBLIKA MU JE DODELILA 4. MESTO! Muški duel koji je uzburkao Rajsko ostrvo - on sigurno neće osvojiti 50.000 EVRA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 03:38

PUBLIKA MU JE DODELILA 4. MESTO! Muški duel koji je uzburkao Rajsko ostrvo - on sigurno neće osvojiti 50.000 EVRA!

Dobili smo top 3!

Sada u "Zadruzi 6" je poznato koja imena su ušla u top 4. To su Ana Ćurčić, Aleks Nikolić, Filip Car i Bilal Brajlović. Međutim, vreme je da se ovaj broj svede na 3.

Dušica Jakovljević, nakon što se oglasio jedan od poslednjih gongova, saopštila je glasove Ognjenu Amidžiću, te su prešli na oficijalni deo posla i krenuli sa eliminacijom.

Ovog puta su Aleks Nikolić, Bilal Brajlović i Filip Car bili u "crvenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zoni". Napetost je bila na vrhuncu, ali je vreme da se dođe do top 3 "Zadruge 6".

- Dalje prolazi i ostaje u igri Aleks Nikolić. To znači da se borba vodi između Filipa i Bilala - rekao je Ognjen, a potom otkrio ko napušta takmičenje.

Visoko četvrto mesto osvojio je Filip Car.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PETO MESTO PRIPADA NJEMU: Ivan Marinković ide svom sinu Željku u zagrljaj sa osmehom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023

Svi su zabnemeli....Sada u "Zadruzi 6" je poznato koja imena su ušla u top 5. To su Ana Ćurčić, Aleks Nikolić, Filip Car, Ivan Maribnković i Bilal Brajlović. Međutim, vreme je da se ovaj broj svede na 4...Dušica Jakovljević, nakon što se oglasio naredni gong, saopštila je glasove Ognjenu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.