PORODIĆU SE NA ULICI: Ana Nikolić otkrila kako se priprema za porođaj

Izvor: Telegraf.rs, 15.Apr.2017, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORODIĆU SE NA ULICI: Ana Nikolić otkrila kako se priprema za porođaj

Pevačica Ana Nikolić koja bi trebalo da se porodi na leto, kaže da, iako se mnogo plaši porođaja, jedva čeka da rodi bebu.

Iako se već mesecima priprema, Ana u šali kaže da ima utisak da će je dolazak naslednika uhvatiti nespremnu.

- Imam utisak da ću se poroditi na ulici i to za 15 minuta, onako spontano. Tako se i moja mama Milijana brzo porodila i sa mnom i sa bratom. Sve prirodno, bez epidurala i sličnih stvari - izjavila je Nikolićeva i dodala da od >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << lekara zavisi na koji način će se poroditi.

Foto: Instagram/ananikolicofficial

- Po prirodi sam kukavica, ali ostavila sam mom doktoru da proceni šta je najbolje, da li ćemo carskim rezom ili prirodnim putem obaviti porođaj, što bih ja više želela. Nikada nikog nisam slušala, ali sada sve upijam od lekara kao malo dete, mnogo sam disciplinovana. Sve što mi lekar kaže, tako i radim. Imam veliku tremu zbog porođaja, nije mi dobro koliko se plašim. Ali 'ajde, svi smo mi tako došli na ovaj svet, pa će i sa mnom biti okej - zaključila je Nikolićeva.

Printskrin: Youtube/Paparazzo Lov Vipper

(Telegraf.rs/izvor: Informer)


Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.