POČELE SKALE 2022 U HERCEG NOVOM - Milica Pavlović OTVORILA festival! Progovorila o RATU sa Anom Nikolić

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2022, 10:53

POČELE "SKALE 2022" U HERCEG NOVOM - Milica Pavlović OTVORILA festival! Progovorila o RATU sa Anom Nikolić

Govorila je za naš portal "Srbijadanas.com"

Festival "Skale 2022" u Herceg Novom, sinoć je i zvanično počeo, a Milica Pavlović je imala tu čast da otvori ovaj muzički festival sa dugom tradicijom.

Naime, publika je odmah zapevala zajedno sa Milicom, a pevačica je atmosferu dovela do usijanja.

Milica je u intervjuu za naš portal Srbijadanas.com otkrila sve o svom nastupu i učestvovanju na ovom festivalu.

- Drago mi je da se družimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Skalama na kojima smo većina nas odrasli. - počela je pevačica, pa progovorila o aktuelnoj temi i pesmi "provereno" oko koje se digla pompa.

- Bilo je milion situacija u ovom poslu i ja sam prećutala, ne zato što nisal imala šta da kažem nego sam se vodila time da će moj rad da govori za sebe I onda kada neko napdne nešto što je moje, ja sam zaista neko ko nikada neće dati na svoje, takva sam i u ljubavi i u prijateljstvu, a očigledno i u karijeri. - rekla je pevačica, pa otkrila sve o "demo" snimku pomenute numere i ceni koju je platila, detaljnije pogledajte u videu ispod ovog teksta.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.