Ovo je SESTRA Ane Nikolić, lepotica koju pevačica krije od očiju javnosti! Neverovatno je koliko LIČE… (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 01.Mar.2021, 10:45

Ovo je SESTRA Ane Nikolić, lepotica koju pevačica krije od očiju javnosti! Neverovatno je koliko LIČE… (FOTO)

Pevačica Ana Nikolić često u medijima pominje rođenog brata Marka, koji joj je svojevremeno bio i menadžer.
Pevačica Ana Nikolić ima rođenog brata Marka, koji joj je velika podrška u karijeri i koji je bio zaposlen kod njenog bivšeg supruga Stefana Đurića Raste, a sada je pokazala i kako joj izgleda sestra Jovana.
Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Ana je podelila fotografiju na kojoj je uporedila nju i Jovanu, te je istakla koliko zapravo njih dve liče.

Na slici su njih dve u sličnim odevnim kombinacijama, mnogi su komentarisali kako zaista mnogo liče, a uveliko se polemiše i da li je Jovana lepša od Ane.
„Pronađi razliku. Moja sestra bliznakinja“, napisala je Ana.


The post Ovo je SESTRA Ane Nikolić, lepotica koju pevačica krije od očiju javnosti! Neverovatno je koliko LIČE… (FOTO) appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

ONA JE LEPŠA OD TEBE I BOLJA JE RIBA: Ana Nikolić pokazala SESTRU za koju malo ko zna, a neverovatno LIČE! Komentari samo pršte!

Izvor: 011vodič.com, 01.Mar.2021

Pevačica Ana Nikolić ima rođenog brata Marka, koji joj je velika podrška u karijeri i koji je bio zaposlen kod njenog bivšeg supruga Stefana Đurića Raste, a sada je pokazala i kako joj izgleda sestra Jovana..Naime, Ana je podelila fotografiju na kojoj je uporedila nju i Jovanu, te je istakla koliko...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.