Ocenite stil Ane Nikolić

Izvor: Svet, 17.Jun.2015, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ocenite stil Ane Nikolić


Ana Nikolić je jedna od domaćih ličnosti koja i te kako ima stila, što dokazuje svakim pojavljivanjem. Ona je atraktivna, seksepilna, ali i često na meti modnih kritičara. Naročito onih koji joj zameraju višak kilograma koje ona sa ponosom nosi.

Ana uz mnogo samopouzdanja iznese svaku kombinaciju, uglavnom na visokim potpeticama i u provokativnim haljinicama. Da je modno osvešćena >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << dokazuju i njene modne kolekcije koje je pokrenula pre nekoliko godina.

Predstavljamo vam neke njene modne odabire, a vi preuzmite ulogu modnog policajca i ocenite njen stil. Glasati možete OVDE.

 

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ocenite stil Ane Nikolić

Izvor: Scandal.rs, 17.Jun.2015

Ana Nikolić je jedna od domaćih ličnosti koja i te kako ima stila, što dokazuje svakim pojavljivanjem. Ona je atraktivna, seksepilna, ali i često na meti modnih kritičara. Naročito onih koji joj zameraju višak kilograma koje ona sa ponosom nosi. Ana uz mnogo samopouzdanja iznese svaku kombinaciju,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.