Izvor: Blic, 14.Okt.2023, 20:17

OVO JE POZADINA SUKOBA ANE NIKOLIĆ I RASTE Jedno vreme su bili u dobrim odnosima, a onda ga je ona OPASNO POTKAČILA: Evo šta je dovelo do toga DA SVAĐA ESKALIRA

Pevačica Ana Nikolić odlučila je da se javno oglasi povodom odnosa sa bivšim mužem i kolegom Stefanom Đurićem Rastom, sa kojim ima ćerku Taru. Ona je na račun bivšeg supruga iznela niz teških optužbi, a evo šta je prethodilo njihovom sukobu.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"BOLJE DA ZAUVEK ĆUTI, VIDIMO SE NA SUDU" Oglasila se Ana Nikolić, objavila fotografiju sa ćerkom, pa se obratila Rastinim roditeljima

Izvor: Blic, 15.Okt.2023, 09:21

Pevačica Ana Nikolić javno se oglasila povodom odnosa sa bivšim mužem i kolegom Stefanom Đurićem Rastom, sa kojim ima ćerku Taru, i tom prilikom iznela teške optužbe na njegov račun.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.