Izvor: Blic, 02.Sep.2018, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVENE TAJNE Ana Nikolić i Rasta bili su na korak od RAZVODA, a evo šta se tada dešavalo IZA ZATVORENIH VRATA (VIDEO)

O turbulentnom odnosu poznatog muzičkog para se i te kako spekulisalo prethodnih meseci, a u javnosti nisu želeli da detaljišu o lošim stvarima koje su im se dogodile. Zbog čega su se Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta svađali, te nisu mogli da nađu zajednički jezik, dok se pričalo i da su bili agresivni jedno prema drugom, saznajte u videu koji je pred vama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ANA I RASTA SU BILI NA KORAK OD RAZVODA: Sada je OTKRIVENO šta se zaista dešavalo iza zatvorenih vrata!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2018

Isplivalo!..Rasta je inače oduvek bio izbirljiv kada je reč o ženama, a o Ani je maštao još u srednjoj školi. Ana Nikolić je za svog sadašnje supruga prvi put čula kada su počeli da sarađuju, a ubrzo im se dogodila i ljubav...Ana i Rasta su se 2016. venčali u tajnosti, a 2017. dobili su ćerku...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.