ON JE NAJDIVNIJI OTAC! UVEK SAM UZ NJEGA Ana Nikolić progovorila o bivšem mužu Rasti, koji je u pritvoru

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021, 18:21

"ON JE NAJDIVNIJI OTAC! UVEK SAM UZ NJEGA" Ana Nikolić progovorila o bivšem mužu Rasti, koji je u pritvoru

"To je neopisiva ljubav"

Pop pevačica Ana Nikolić danas je gostovala u emisiji "Premijera - Vikend specijal", te je tom prilikom pričala o mnogim temama koje interesuju sve gledaoce.

Ana je prvi put progovorila i o svom bivšem suprugu Stefanu Đuriću Rasti koji je u pritvoru.

- Sve me je pogodilo, on nije moj bivši muž, on je Tarin tata, a ja tatu nemam, vređate me na više nivoa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ne dozvoljavam. On je najdivniji otac, to je neopisiva ljubav, znam koliko je hendikep kad nemaš oca, kad rano ostaneš bez njega, zbog toga pišem postove i pretim. - rekla je ona.

- Sve što kažem upotrebi se protiv mene. Svoj posao rade advokati, a i državni organi. Ja sam uvek uz njega bila i javno - istakla je Ana.

Nikolićeva je istakla i da je otvorena za novu ljubav.

- Daj Bože, volela bih da se zaljubim, to je nešto najlepše na svetu, nisam prestala da verujem u ljubav, ali nisu mi muškarci bitni u ovom periodu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.