OD JESENI: Mina Lazarević učestvuje u novom šou programu?

Izvor: Kurir, 08.Avg.2015, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD JESENI: Mina Lazarević učestvuje u novom šou programu?

Glumica Mina Lazarević prihvatila je ulogu žirija u novom šou programu "Više od igre", ali je njeno učešće za sada pod znakom pitanja zbog porodičnih problema.

"Više od igre" od septembra će se emitovati na "Pinku", a pored Mine u žiriju će se naći pevačice Ana Nikolić i Tijana Dapčević, i Katarina Gromilić, balerina i supruga Milana Gromilića.

U novom šouu takmičiće se deca od >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << šest do 16 godina, u grupama koje imaju više od sedam članova. Oni će plesati uz nastupe Pinkovih zvezdica.

"Izuzetno se radujem tom novom formatu i ulozi sudije. Mislim da je odlična ideja dati klincima još jednu priliku da pokažu talente. Radujem se i saradnji sa ostalim kolegama koji će biti u žiriju. Biće to, sigurna sam, veoma zabavno gledaocima", rekla je Tijana Dapčević, dok drugi članovi žirija nisu želeli da pričaju o ovome.

Podsetimo, baletan Goran Stanić (42) u subotu uveče pretukao je suprugu, glumicu Minu Lazarević (40), a onda iz automatske puške pucao sa prozora zgrade u kojoj stanuju na Zvezdari! Stanić je posle incidenta uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje, a osim oružja, policija je u stanu u kom žive sa dvoje maloletne dece pronašla i četiri kapisle za detonator!

(Blic)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.