OBE SMO BILE IZMANIPULISANE: Ana Nikolić najavila gostovanje na koncertu  Milice Pavlović

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2023, 12:59

"OBE SMO BILE IZMANIPULISANE": Ana Nikolić najavila gostovanje na koncertu Milice Pavlović

Pevačica iskreno o koleginici.

Pevačica Ana Nikolić komentarisala je sukob sa Milicom, kao i aferu "Provereno" koja je bila aktuelna pre par meseci.

Tokom intervjua, Nikolićeva je naglasila da je njeno mišljenje da su obe bile žrtve.

- Protiv Pavlovićeve zaista nemam ništa. Devojka, isto kao i ja, nema nikakve veze sa onom zbrkom koja se desila - rekla je Ana za televiziju Pink, i dodala:

- Kada bi me pozvala na koncert, bila bih njen gost. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Milica Pavlović je, kao i ja, je žrtva jedne manipulacije i obmane - kratko je poručila.

Podsećanja radi, Miličina pesma "Provereno" ima preko 45 miliona pregleda. Kada je album "Posesivna bivša" izašao, pesma "Provereno" se odmah izdvojila kao jedan od većih hitova. Nedugo zatim na svetlost dana izašla je demo verzija koju je prvo pevala Ana Nikolić. Pored toga, Ana je svoju verziju pesme bespravno pevala i na nastupima, što su joj mnogi zamerili.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.