O BOŽE, OVO JE STRAŠNO! POMOZITE JOJ Novi uznemirujući snimak Ane Nikolić uspaničio čitavu naciju! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 22:08

"O BOŽE, OVO JE STRAŠNO! POMOZITE JOJ" Novi uznemirujući snimak Ane Nikolić uspaničio čitavu naciju! (VIDEO)

"Ova žena nije to zaslužila!"

Pevačica Ana Nikolić našla se u centru skandala zbog svađe sa menadžerom i producentom Sašom Mirkovićem, s kojim je navodno prekinula saradnju, ali i jezivog snimka na kojem se vidi njeno uništeno lice.

U svađu se u jednom trenutku umešao i Aca Lukas, a menadžer je tokom prepucavanja naveo da uzima nedozvoljene supstance, te da joj je navodno lice zbog toga u "živima ranama", na šta je ona napisala da takve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izjave neće ni komentarisati jer to nema veze sa istinom.

Ana već godinu dana ima problem sa licem, gde joj se otvaraju rane, a nedavno je uslikana ispred klinike za kožne i venerične bolesti, gde se navodno leči, a na internetu se pojavio jeziv video gde se ona žali da ima kratere po licu.

Ovaj snimak je ubrzo postao viralan, a sada se na društvenim mrežama pojavio još jedan.

- Još jedan snimak gde se vidi da joj je lice uništeno od dr**e jer nije pristala na lečenje - pisalo je u opisu videa u kom je pevačica pričala sledeće:

- Da li si normalan, šta da snimim? Pogledaj bre, vaške ću da dobijem, vaške! Sve sam pare... Gorivo platila, častila onu devojku, otišla do groblja, kupila cveće... Nemam para i nemam sočiva! Bolje da pustiš neki sitan novac, ne znam ni ja šta da radim... Šta da snimim s naočarima za vid, života ti?  Pogledaj me na šta ličim, bre - pričala je u videu, gde se takođe vide jezive rane na njenom licu, a koji je na TikTok izbacila Hajp televizija, čiji je vlasnik Saša Mirković.

"Ovoj ženi je potrebna stručna pomoć, a ne ismevanje!", "O Bože, ovo je strašno! Pomozite joj" "Ovo je da ostaneš bez komentara!", "Ova žena nije to zaslužila", bili su samo neki od komentara ispod videa.

Uznemirujući video možete pogledati OVDE.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.