Na bajkovitoj rođendanskoj proslavi za Taru, Ana Nikolić ODUŠEVILA linijom a evo sa kim je pozirala! (foto)

Izvor: Story, 05.Avg.2019, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na bajkovitoj rođendanskoj proslavi za Taru, Ana Nikolić ODUŠEVILA linijom a evo sa kim je pozirala! (foto)

Devojčica Tara, ćerka popularne pevačica Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste, napunila je pre nekoliko dana dve godine, a ovaj datum morao je da bude posebno obeležen. Naime, popularna mama potrudila se da Tari ulepša ovaj dan te je organizovala divnu proslavu u mirnom ambijentu sa roze detaljima, puno zelenila i uskusnim kolačićima. View this ... The post Na bajkovitoj rođendanskoj proslavi za Taru, Ana Nikolić ODUŠEVILA linijom a evo sa kim je pozirala! (foto) appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Ana i Predrag Rajković obeležili važan datum, a evo šta su ovim povodom PORUČILI JEDNO DRUGOM! (foto)

Izvor: Story, 05.Avg.2019

Manekenka Ana i golman Predrag Rajković na današnji dan prošle godine zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav, a pre samo nekoliko nedlja, ovom ljubavnom  paru pridružio se i novi član, mali Relja. Pored neizmerne sreće koju oboje osećaju zbog dolaska bebe, novopečena mama danas je sa svojim...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.