NISTE LI MALO LICEMERNI?! Dalila zarežala na sve koji su stali na stranu Ane Nikolić, pa potkačila i nju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 07:14

"NISTE LI MALO LICEMERNI?!" Dalila zarežala na sve koji su stali na stranu Ane Nikolić, pa potkačila i nju!

Javno im se obratila!

Pevačica Ana Nikolić našla se u centru skandala zbog svađe sa menadžerom i producentom Sašom Mirkovićem, s kojim je navodno prekinula saradnju, ali i jezivog snimka na kojem se vidi njeno uništeno lice.

U svađu se u jednom trenutku umešao i Aca Lukas, a rijaliti učesnica Dalila Dragojević je na svom Instagram profilu aktivno komentarisala ovu situaciju.

- Baš zanimljivo da svi ljudi koji su radili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Hype i dobili otkaze zbog raznih gluposti koje su pravili po televiziji sada su se našli tu da "brane" Anu Nikolić od napada koji ne postoji, nego iznošenje surovih činjenica zbog lično njenih optužbi na račun Saše Mirkovića - počela je novopečena voditeljka, pa nastavila:

- Sad odjednom svima Ana dobra, svi je žale, treba da se pomogne, itd. Niste li malo licemerni što ovo koristite, ne u odbranu Ane, nego da lečite lične frustracije? Pa gde ste svi bili kada je ovaj "nečovek" (Saša Mirković) pomagao i vadio je iz raznih situacija? Niko tada nije rekao "Bravo Saša, pomažeš ženi koju niko ne želi da prihvati za saradnju", nego ste ćutali! Vetar duva sa neke pogrešne strane i malo mi sve ovo smrdi... - bio je deo Daliline objave u kojoj je ona jasno potkačila sve one koji su zauzeli Aninu stranu, pa i bivšu zadrugarku, Minu Vrbaški koja je javno pružila podršku pevačici i istakla da je njoj pod hitno potrebna pomoć.

Mina, koja je  jedna od retkih učesnica "Zadruge" koja je stala na stranu Ane Nikolić, je takođe zamolila i da se sporni snimak pevačice ne deli, budući da ona za isti nije dala dozvolu.

- Ako već delite njene slike, podelite ove! Ana je neko koga smo svi voleli, čije pesme svi slušamo i ona je osoba koja nije zaslužila da joj se ovo radi! Ako joj je potrebna pomoć, onda je ne treba ismevati, nego joj treba pomoći! Ovo je previše nisko gde udarate! Podrška za Anu Nikolić! Nadam se da ćeš se oporaviti i postati ona stara Ana! - napisala je Mina i dodala:

- I nemojte deliti sporni snimak! Ignorišite ga! Prijavite ga! Ana nije dala dozvolu da se on objavi! Poštujte njenu privatnost! - istakla je Vrbaški na društvenoj mreži Instagram.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.