Izvor: Piplmetar.rs, 04.Dec.2017, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEODOLJIVO Ana Nikolić podelila fotografiju ćerkice sa najboljim drugarom

U avgustu ove godine popularna pevačica  Ana Nikolić na svet je donela devojčicu Taru koja je juče napunila četiri meseca.
Tim povodom poznata mama je na svom Instagram profilu podelila neodoljivu fotografiju na kojoj pored savršeno stilizovane devojčice sedi Anin ljubimac Simba.
A da li Simba čuva, od juče četvoromesečnu bebu ili je na nju ljubomoran pa je „uskočio“ u kadar, nismo sigurni jer je >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << pevačica i ranije delila snimke i fotografije na kojima preslatka kuca uživa u Tarinim kolicima.


A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Dec 3, 2017 at 10:56am PST




A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Nov 21, 2017 at 12:12am PST




A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Nov 21, 2017 at 12:10am PST


Neodoljivo, zar ne?
(Piplmetar.rs/Yumama)

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

MALA PRINCEZA Ana Nikolić konačno pokazala Taru, ali svima je pažnju privukla jedna stvar! (FOTO)

Izvor: Press, 05.Dec.2017, 17:31

. Ana Nikolić je pre četiri meseca na svet donela ćerkicu Taru, a sada je konačeno fanovima pokazala fotografiju svoje mezimice.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.