Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2023, 08:06

"NEMA POŠTOVANJA, NE DOPUŠTA DA JOJ SE KAŽE NIŠTA!" Aleks Nikolić ponizila Anu tokom nominacijama - ON je razlog

Kao i uvek, bila je krajnje iskrena!

Subota veče u "Zadruzi 6", rezervisana je za emisiju ''Nominacije'', u kojoj zadrugari ovog puta biraju između Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića. Zadrugari će kao i uvek izreći svoje mišljenje, te pdabrati koga bi voleli da vide van Bele kuće.

Na svoj red, došla je i Aleksandra Nikolić, koja je imala jasan stav na ovu temu, te joj nije bilo teško da se odluči između pomenutog dvojca. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Ana i ja nemamo nikakvu komunikaciju. Ne poštuje osobu sa kojom sam ja. Ne dopušta da joj se bilo šta kaže. Kad je ušla ovde bila je svoja, a onda su je preobrazili ljudi s kojima je ovde dobra. Ono juče je bila Ana, dok je čitala poeziju, ali ne želi da prizna to ni sama. Kad joj se ne pričaju stvari koje idu u njenu korist, ona se obruši na tog nekog. Što se tiče Zvezdana, imao je dva pravca. Na početku je bio osoba koja je svakom pomagala, onda se promenio - rekla je Aleks i u izolaciju poslala Anu Ćurčić.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.