Izvor: Piplmetar.rs, 04.Avg.2023, 20:30

NE ZNA KUD UDARA! Rasta posle ćerkinog rođendana umalo UŠAO U TUĐI AUTOMOBIL! (Video)

Ivana Mikić
|

petak 04. avgust 2023. 19:00h


Reper Stefan Đurić Rasta i njegova bivša supruga pevačica Ana Nikolić svojoj ćerki Tari priredili su nezaboravnu proslavu povodom šestog rođendana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Tara Đurić (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier


Naime, veselje je napravljeno u luksuznoj vili, a mala Tara Đurić je izgledala poput princeze.
Za ovu priliku, Ana i Rasta su zakupili vilu u Beogradu, a dekoracija je po svemu sudeći bila iz Tarinog omiljenog crtanog filma „Pokemoni“.
Tara Đurić (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)
Stefan je sve vreme slavio i igrao se da dečicom na rođendanu, a pred sam odlazak sa zabave doživeo je peh. Reper je izašao iz vile i umalo ušao u pogrešan auto.
– Pa ovo nije naš auto! – rekao je Đurić kada je shvatio da je zamalo ušao u pogrešan automobil.
Stefan Đurić Rasta se, sa druge strane, u toku jučerašnjeg dana sreo sa bivšom suprugom nakon dužeg vremenskog perioda, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: KAKO JE PROTEKAO PRVI SUSRET Ane Nikolić i Raste? Oči u oči na Tarinom rođendanu posle toliko vremena…
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.