NASTUPI PRED BEOGRADSKOM PUBLIKOM IMAJU POSEBNU DRAŽ! Ana Nikolić IZDOMINIRALA na crvenom tepihu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 16:36

"NASTUPI PRED BEOGRADSKOM PUBLIKOM IMAJU POSEBNU DRAŽ!" Ana Nikolić IZDOMINIRALA na crvenom tepihu

"Beograd radim uvek sa uživanjem!"

Ana Nikolić, naša poznata pevačica, sinoć je bila počastvovani gost, koji je otvorio svojim nastupom jedan od beogradskih restorana i ivent centra.

Naš portal Srbija Danas.com je bio na licu mesta, te smo snimili Anu, odmah prometivši njenu idealnu figuru, a razlika je ogromna.

Ana Nikolić je zasijala na crvenom tepihu u prelepoj haljini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa dubokim šlicem, koji je otkrivao njene izvajane noge, a po njoj se videlo da uživa u svom "novom telu", te za naš portal Srbija Danas.com otkrila da se oseća počastvovano, ali je dodala i da nastupanje pred beogradskom publikom uvek ima posebnu draž:

- Nastupi pred beogradskom publikom imaju posebnu draž i težinu - rekla nam je Ana za Srbija Danas.com, pa dodala:

Sa druge strane, to je jedna od najboljih publika, jer stvarno me vole i pevaju, stvarno, Beograd radim uvek sa uživanjem - rekla nam je Ana za Srbija Danas.com.

Šta je još Nikolićeva otkrila za naš portal, Srbija Danas.com, nekoliko minuta pred nastup, pogledajte ispod teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.