Mnogi ga prozivaju i osuđuju, a kada čujete KOLIKO SU OBRAZOVANI Rastini roditelji, zanemećete!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Jan.2017, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mnogi ga prozivaju i osuđuju, a kada čujete KOLIKO SU OBRAZOVANI Rastini roditelji, zanemećete!

Reper Stefan Đurić Rasta u braku je sa pevačicom Anom Nikolić, član je žirija aktuelne sezone takmičenja "Ja imam talenat", a juče je saznao i radosnu vest - da on i njegova supruga čekaju dete. 

Dok svi znaju čime se bavi popularni reper, javnost nije bila upoznata sa zanimanjem njegovih roditelja, majke Slađane Đurić i oca Draga Đurića (56).

Oboje su akademski građani sa redovnim zaposlenjem na beogradskim univerzitetima, što Rasta do sada nije isticao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Фотографија корисника STEFAN (@stefanrasta) дана 25. Дец 2016. у 3:19 PST

Naime, Stefanova majka je šef katedre društveno-humanističkih nauka na Fakultetu za bezbednost, dok je njegov otac Drago redovan profesor na Filozofskom fakultetu u Beogradu.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Mnogi ga prozivaju i osudjuju a kada cujete KOLIKO SU OBRAZOVANI Rastini roditelji zanemecete

Izvor: medio.rs, 05.Jan.2017

Roditelji Stefana Đurića, kojeg svi znaju kao repera Rastu Kavalija, akademski su građani..Reper Stefan Đurić Rasta u braku je sa pevačicom Anom Nikolić, član je žirija aktuelne sezone takmičenja “Ja imam talenat“, a juče je saznao i radosnu vest – da on i njegova supruga čekaju...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.