MNOGI ĆE ZANEMETI KAD JE VIDE: Ana Nikolić u kupaćem kostimu POKAZALA IZVAJANE NOGE! (foto)

Izvor: Story, 23.Avg.2019, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MNOGI ĆE ZANEMETI KAD JE VIDE: Ana Nikolić u kupaćem kostimu POKAZALA IZVAJANE NOGE! (foto)

Nikolićeva ovih dana žustro radi na skidanju kilograma te je upravo tim povodom osvanula jedna slika koja je potpuno sve oborila s nogu. Pre nekoliko dana, pevačica je pokazala i rezultate napornog vežbanja, a evidentno je da je muzička zvezda na dobrom putu da izgleda kao pre pet, šest godina. Na Instagramu, juče je osvanula slika ... The post MNOGI ĆE ZANEMETI KAD JE VIDE: Ana Nikolić u kupaćem kostimu POKAZALA IZVAJANE NOGE! (foto) appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neda Ukraden i Mira Karanović NA PRAGU SEDME DECENIJE oduševljavaju telom! Koja bolje izgleda? (foto)

Izvor: Story, 23.Avg.2019

Budući da je sezona odmora i fotki sa plaža još uvek u toku, kao i da smo već pisali o preplanulim telima mlađih poznatih dama, danas se osvrćemo na one koje su “zagazile” u  sedmu deceniju a izgledaju nestvarno… Mirjana Karanović sve je već oborila s nogu svojom novom figurom u 63. godini...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.