MASERKE: Pljačkale po receptu Nikolije i Ane Nikolić

Izvor: Kurir, 14.Apr.2014, 07:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MASERKE: Pljačkale po receptu Nikolije i Ane Nikolić

Crnka i plavuša, stare oko 25 godina, predstavile se starcu (81) kao maserke iz banje, a onda mu odnele pare iz kuće

SANSKI MOST - Presela mu masaža!

Za jednom plavušom i jednom crnkom od 25 godina iz BiH raspisana je poternica zbog toga što su iskopirale Anu Nikolić i Nikoliju Jovanović, i kao u spotu „Milion dolara“, iskoristile svoj seksepil da počine pljačku. One su, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << glumeći seksi medicinske sestre, došle da masiraju Miloša Tubina (81) iz Sanskog Mosta, a potom mu ukrale 180 evra ušteđevine.

Doneli masažer

- Nasamarile su me tako što su se predstavile kao medicinske sestre iz termalne banje u Tesliću. Rekle su da pomažu starim ljudima, a crnokosa „maserka“ je pokazala masažer iz TV reklame i rekla kako će me besplatno izmasirati po celom telu - rekao je Tubin bosanskim medijima. Rekle su mu da legne na kauč, na stomak. U tom položaju nije mogao ništa da vidi. Crnka je počela da ga masira.

Sve ispreturale

- Masažerom mi je prelazila preko celog tela i govorila mi kako će mi taj tretman pomoći, a ja sam joj rekao da meni još samo smrt može da pomogne - ispričao je Tubin.

Tek kad je masaža završena, a „medicinske sestre“ otišle, starac je otišao u sobu u kojoj je čuvao novac i shvatio da ga je plavuša opljačkala dok ga je crnka masirala!

- Sve je bilo ispreturano, a novca nigde, osim nekoliko novčanica, koje su im verovatno ispale - rekao je starac, koji je devojke prijavio policiji.

(D. L.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.