MALTRETIRALA JE I ŠIKANIRALA SVOJE LJUDE! Ana Nikolić u potpunosti je izgubila kontrolu - novi detalji pada pop dive

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 21:07

"MALTRETIRALA JE I ŠIKANIRALA SVOJE LJUDE!" Ana Nikolić u potpunosti je izgubila kontrolu - novi detalji pada pop dive

Nove stavke njihovog odnosa bivaju otkrivene...

Pevačica Ana Nikolić našla se u centru skandala kada ju je bivši rijaliti učesik i pevač Dario Šogorović optužio za uznemiravanje, ali je ovoj muzičkoj zvezdi poslednjih godina ovo samo jedan u nizu skandala koji se vezuju za njeno ime.

Javnost se danas podelila kada je i menadžer Saša Mirković pevačice u javnost izneo niz šokantnih tvrdnji o njoj. Sada je na Instagramu Nikolićeve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izneto i otkriveno pregršt novih informacija, a ovaj sukob čini se nije ni blizu kraja.

Pevačica ne prestaje da vodi rat sa nekoliko javnih lićnosti i prema svemu sudeći, odlučila je da sve ovo prenese na viši nivo i ode korak dalje - na sud.

Međutim, njen nekadašnji menadžer sada je otkrio kako se ona ponašala prema publici, saradnicima i na kraju krajeva prema samoj sebi, što je dodatno zabrinulo javnost.

- Rekao bih da je Anči pomešala pića i još dosta toga. Pod 1. Nikada nije na nastup došla na vreme. Pod 2. Nikada nije imala vremena za bend i probe. Pod 3. Nikada "strejt" nije došla na nastup. Pod 4. Nikada nije obraćala pažnju na saradnike, nego ih je maltretirala i šikanirala. Pod 5. Upozorio sam je i zatražio od nje da se podvrgne lečenju i ostavi poroke jer ima dete i porodicu i treba da vrati karijeru... - glasio je deo komentara njenog nekadašnjeg prijatelja i menadžera.

Kako će se ova situacija nadalje odvijati, ispratićemo pomno jer činjenica je da se mnogo toga krije ispod površine.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.