Kakva ispala: Ana Nikolić prozivala Natašu da je popularnija, pa prodala manje karata od nje za doček!

Izvor: Svet, 03.Jan.2017, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakva ispala: Ana Nikolić prozivala Natašu da je popularnija, pa prodala manje karata od nje za doček!

Najšokantniji stajling, ali i nastup u novogodišnjoj noći, imala je Ana Nikolić!
Kako piše Blic, ona je nastupala u jednom beogradskom klubu koji nije bio tako pun budući da se pamte njeni nastupi sa više publike. Bez benda, Ana je pevala na matricu i plejbek, što je nedopustivo za doček. Ipak, ono što je ostavilo bez teksta svakako je Anin izgled.
Otkako se udala, Ana se vidno ugojila ali to je nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sprečilo da obuče donji veš i preko providnu haljinu. U jednom trenutku je novinarske ekipe počastila pozadinom. Publika koja je sa Anom ušla u Novu godinu nije baš imala pozitivne komentare na njen izgled i to što je pevala na matricu.
Sa druge strane, Nataša Bekvalac je zamalo zakasnila na doček, budući da je stigla sedam minuta pre ponoći. Bukvalno je utrčala na scenu, ali su joj sve oprostili kada su videli kako izgleda. Ili bolje rečeno – koliko se svukla. Nataša je otkrila duboki dekolte u korsetu koji je jedva obuzdavao bujne grudi.

Ni donji deo kreacije nije sadržao više materijala, pa su i Natašine noge bile u prvom planu. Pevačica nikoga nije poljubila u ponoć jer njen suprug Ljuba nije bio tu, ali je nastup bio fantastičan budući da je klub bio krcat i ispunjen bukvalno do poslednjeg mesta. Veliki broj zvanica se čak žalio na gužvu.

Interesantno je da je Ana pre samo nekoliko nedelja Natašu prozivala po medijima tvrdeći kako ju je oduvala u 2016. i kako su njene pesme mnogo popularnije od pesama sa albuma “Original”. Ana je tom prilikom rekla i da je njen CD bolji i od albuma Cece Ražnatović.
Ipak, reklo bi se da na terenu situacija nije baš takva kako Ana zamišlja.

Nataša joj, sa druge strane, nije odgovarala na prozivke već je na pres konferenciji povodom novogodišnjeg nastupa novinarima rekla:
“U potpunosti se slažem sa Anom da je ona iznad svih nas. Baš mi je drago da je zadovoljna”.
Bekvalac je i za reprizu nastupala u Beogradu. Klub je ponovo bio krcat.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.