KRIVI MAJKU ZA SVOJE STANJE: Isplivao novi snimak Ane Nikolić, spominje i svoje dijagnoze!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 19:35

KRIVI MAJKU ZA SVOJE STANJE: Isplivao novi snimak Ane Nikolić, spominje i svoje dijagnoze!

Pevačica u centru skandala!

Kako je domaći portal nedavno otkrio, pevačica Ana Nikolić morala je da ode na jednu prestoničku kožnu kliniku, jer joj je lice u fazi raspada.

Stanje je tada toliko bilo kritično, da je hitno i u tajnosti primljena u bolnicu, tražeći da bude primljena što pre i to na muško odeljenje.

Tragom ove informacije, domaći portal je Nikolićevu uhvatio upravo ispred pomenute klinike u društvu majke Milijane. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Na društvenim mrežama se sada pojavio audio snimak, na kojem se jasno čuje da Ana optužuje svoju majku za svoje trenutno stanje, te je usput nazvala i pogrdnim imenima.

- Neću, bre, ja da ležem na kožna odeljenja i da mi ljudi pričaju, bre, da imam psihijatrijsko oboljenje, a ležim na kožnom... I treba mi psihijatar. To su moje dijagnoze! Imati neraščišćene konfikte u sebi. Imam sa ovom gospođom "aspidom" pored mene, pošto me je majka odvela kod lekara. Ona je strašno zabrinuta za mene, pa vidi na na šta ličim... Zbog tebe! Ti me vodiš kod lekara... Put do pakla popločan je dobrim namerama - brecala se sve vreme pevačica.

- Da li vidiš da ja imam kratere na licu? Ovo počinje da bude noćna mora. Ja ovo da prekrijem ne mogu. Imam 100 dinara, na računu, molim te, učini nešto za moju mladost. Ja ovako da snimam ne mogu ništa. Niti mogu ovo sama da prekrijem, niti postoji šansa. A od besa i nervoze, pogledaj na šta mi ovo liči. Ovo je pakao, noćna mora - govorila je Ana i pokazivala kratere na licu, a ovaj snimak je postao viralan DETALJNIJE POGLEDAJTE OVDE.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.