KRISTALI, ZALIZANA KOSA I DEKOLTE DO PUPKA: IZGLED Ane Nikolić sa sinoćneg nastupa izazvao SNAŽNE REAKCIJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 21:34

KRISTALI, ZALIZANA KOSA I DEKOLTE DO PUPKA: IZGLED Ane Nikolić sa sinoćneg nastupa izazvao SNAŽNE REAKCIJE!

Sve oči bile su uprte u njenu smelu odevnu kombinaciju.

Pevačica Ana Nikolić dovela je svoju liniju do savršenstva, pa sada koristi svaku priliku da pokaže kako izgleda u provokativnim izdanjima.

Ona je poznata i po neobičnim odevnim kombinacijama kada su scenski nastupi u pitanju, a pravu buru komentara je izazvala na sinoćnom otvaranju luksuznog beogradskog restorana, na kome se pojavila kao glavna gošća lokala.

Naime, izgled >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ane Nikolić oduševio je prisutne, ali to nije novina, s obzirom na to da pevačica važi za nekoga ko pažljivo bira svoje odevne komade za scenu i uvek je obučena po poslednjoj modi.

Ovaj put pevačica se odlučila za ne tako uobičajene modne detalje. Nikolićeva je obukla haljinu sa šljokicama, sa dubokim dekolteom koji se pružao čak do stomaka, a preko zalizane kose imala je mrežu ukrašenu kristalima.

Ana je još jednom pokazala da može da parira svetskim zvezdama po stajlingu, a nije izostala ni dobra atmosfera koju je napravila na nastupu.

Ekipa našeg portala Srbija Danas.com je prisustvovala događaju, te je sve zabeležila putem svojih kamera. A kako je sve izgledalo, možete pogledati u prilogu u nastavku teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.