KO JE ONA DA KOMENTARIŠE ANU NIKOLIĆ?! Zbog OVE izjave Anđele Đuričić se usijale mreže, urnišu je!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 18:05

"KO JE ONA DA KOMENTARIŠE ANU NIKOLIĆ?!" Zbog OVE izjave Anđele Đuričić se usijale mreže, urnišu je!

"Da li je ova realna?"

Diskvalifikovana rijaliti učesnica, Anđela Đuričić izazvala lavinu komentara nakon što je komentarisala skandal između Mirkovića, Lukasa i Ane Nikolić.

Kako pišu korisnici Tvitera, Anđela, koja inače nikad nije ni upoznala pevačicu Anu Nikolić, dala je sebi za pravo da je komentariše.

Ona je podržala Acu Lukasa i Sašu Mirkovića, a Ani poručila da se nada da će se izvući iz svega.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Svaka čast na velikoj podršci koju ste joj pružali sve vreme. Nadam se da će se izvući iz ovoga - napisala je Anđela i tagovala Mirkovića i Lukasa.

Ova njena izjava izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama, te oprečnim komentarima nije bilo kraja, a mnogi su se pitali ko je ona uopšte da se obraća Ani Nikolić.

"Ko je ona da komentariše Anu Nikolić", "Ćuti ti", , bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, Anđela je iz rijalitija "Zadruga" diskvalifikovana zajedno sa svojim tadašnjim 23 godine starijim dečkom Zvezdanom Slavnićem, kojeg je ostavila nedavno, nakon što se vratila kod roditelja u Crnu Goru, a nedavno je otkrila i detalje raskida sa Slavnićem.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.