KAKO DETE IMA KONTAKT SA BILO KAKVIM ORUŽJEM? Ana Nikolić besna - Kao društvo smo dotakli dno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 14:03

"KAKO DETE IMA KONTAKT SA BILO KAKVIM ORUŽJEM?" Ana Nikolić besna - Kao društvo smo dotakli dno!

"Moramo krenuti od porodice!"

Monstruozni zločini koji su se dogodili u Srbiji uznemirili su sve građane i domaću javnost, a na društvenim mrežama ne prestaje da se polemiše o uzrocima, posledicama i eventualnim merama kojima se ovakvi događaji u budućnosti mogu sprečiti.

Svoje mišljenje na aktuelne teme iznela je i pevačica Ana Nikolić na svom nalogu na Instagramu.

- Da li smo mi normalni, koliko nismo normalni kada nam je postalo normalno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve što nije normalno. Svakog jutra čitam o ubistvu još jedne žene i to je postalo tako normalno... E, to vodi ka ovakvim strašnim događajima nažalost. Sve počinje baš tu, u porodici... Žene ne smeju da prijave nasilje? Zašto?! - upitala se Ana, koja je ukazala na problem načina na koji se tretiraju prijavljeni nasilnici, a potom se osvrnula na masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, gde je trinaestogodišnji K. K. vatrenim oružjem ubio osmoro dece i čuvara škole.

- Moramo krenuti od porodice. Kako jedno dete od 12-13 godina uopšte ima kontakt sa bilo kakvim oružjem? Nije ga učila moja pokojna baba, već njegovi roditelji! Ovde leži koren problema - rekla je Ana Nikolić, pa nastavila:

- Dotakli smo dno kao društvo. Pretužna sam i besna. Moje iskreno saučešće roditeljima nastradale dečice... - završila je Ana.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.