Izvor: S media, 28.Feb.2013, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISTRAGA POVODOM UBISTVA U MIRIJEVU: Ana Nikolić u policiji

Pevačica Ana Nikolić došla je juče, u pratnji brata Marka, u beogradsku policiju, gde je saslušana kao svedok zbog ubistva Dejana Milačića (35), koji je godinama bio njen telohranitelj.

- Ana se pojavila na saslušanju i bila je vrlo kooperativna, ali nije mogla da pruži više informacija koje bi pomogle inspektorima. Ona je rekla da ne zna ništa o ubistvu i da ju je Milačić čuvao. Rekla je da je s njim imala vrlo korektne odnose i da ju je veoma potresla >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << njegova smrt - rekao je za Kurir izvor blizak istrazi.

Milačić je ubijen 15. februara oko 21.20 sati u Mirijevu, ispred kuće u kojoj je iznajmljivao stan. Kad se parkirao i izašao iz automobila, s leđa mu je prišao nepoznati napadač i ispalio mu desetak metaka u glavu. Iako teško ranjen, Milačić je uspeo da otpuzi nekoliko metara ka ulazu u kuću, ali je ubrzo preminuo.

Odmah posle ovog zločina u javnosti su počele spekulacije da je Milačić ubijen zbog Aninog bivšeg dečka Rodoljuba Radulovića zvanog Miša Banana. Istražitelji nisu isključili mogućnost da je ubistvo telohranitelja naručeno kao opomena Raduloviću, koji je, navodno, i dalje veoma vezan za pevačicu i brine o njenoj sigurnosti, piše Kurir.

(Kurir)

Foto:Marko Stevanović

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.