ISKOPIRALA ANU NIKOLIĆ? Svetska zvezda do detalja skinula Anin poznati autfit i obukla ga kao svoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2024, 18:43

ISKOPIRALA ANU NIKOLIĆ? Svetska zvezda do detalja skinula Anin poznati autfit i obukla ga kao svoj

Nije novost da poznate ličnosti kopiraju stajlinge jedni drugima.

Pevačica, glumica i tekstopisac Majli Sajrus često nastupa, a ponekad na koncertima promeni i više od tri odevne kombinacije. Održavanju dinamičnosti nastupa, pored promene odeće, doprinose i različiti specijalni efekti.

Na svom nastupu za dodelu "Gremi" nagrada, kada je osvojila svoju prvu nagradu promenila je čak 6 odevnih kompleta, a jedan je vrlo sličan legendarnom stajlingu pevačice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ane Nikolić.

Ova jako specifična odevna kombinacija je obeležila nastupe Ane Nikolić za takmičarski festival "Beovizija", kada je pevačica nastupala sa svojom pesmom "Romale, Romali".

Sa mnogo kristala na njoj, haljina sjajem prvivlači pažnju, pa nije ni čudo što se strana pevačica odlučila za jednu veoma sličnu njoj. Na Instagram profilu korisnika koji prati modu, trendove i muzičku scenu, možemo videti obe kombinacije jednu pored druge.

Na prvi pogled odevne kombinacije su iste, iako je razlika u sitnim detaljima.

Stajling Ane i Majli Sajrus možete pogledati klikom ovde, na Instagram profilu svilenebube.

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.