IAKO ANA TREBA DA SE PORODI SVAKOG TRENUTKA Rasta objasnio zasto je morao da ode iz Beograda

Izvor: medio.rs, 25.Jul.2017, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IAKO ANA TREBA DA SE PORODI SVAKOG TRENUTKA Rasta objasnio zasto je morao da ode iz Beograda

Zbog unapred dogovorenih nastupa u Crnoj Gori, Stefan Đurić Rasta je morao da napusti Beograd i suprugu Anu Nikolić u poodmakloj trudnoći, a to mu je teško palo.

Rasta je otkrio da mu nije drago što su razdvojeni.

- Volim da provodimo vreme zajedno, ali je ovo život, ovo je realnost. Ovo je neizbežno, morao sam i to da uključim u život ovih dana - naveo je u emisiji "Premijera".

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Rasta objasnio zašto je morao da ode iz Beograda i ostavi Anu samu pred porođaj

Izvor: Story, 25.Jul.2017

Popularni reper Stefan Đurić Rasta i njegova supruga Ana Nikolić uskoro će postati roditelji, a budući tata ne krije koliko se raduje prinovi. Zbog unapred dogovorenih nastupa u Crnoj Gori, Rasta je morao da napusti Beograd i suprugu u poodmakloj trudnoći, a to mu je teško palo. – Volim da provodimo...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.