Hoće da smrša, ali za 300.000 evra!!!

Izvor: Mondo, 23.Okt.2018, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće da smrša, ali za 300.000 evra!!!

Pevačici propali planovi da snimi šou u kome bi se prikazala njena borba s kilogramima.

Ništa od rijaliti šoua Ane Nikolić u kome ćemo je gledati kako gubi kilograme, jer nijedna televizija nije spremna da joj plati više od 100. 000 evra, a njoj je to malo.

Ona je imala u planu da snimi rijaliti poput Kardašijanki, s tim što bi u njenom slučaju bila prikazana borba s viškom kilograma. Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bi s javnošću podelila na koji način trenira, kakve dijete sve drži.

Rijaliti je trebalo da bude sažet u nekoliko epizoda, ali to se očigledno neće desiti. Nikolićeva je tražila pozamašnu sumu kako bi svoju intimu podelila sa gledaocima, zbog čega je izvisila.

"Kurir" piše da su Ani na jednoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom ponudili 100.000 evra da snimi deset epizoda, ali je ona to odbila, tražeći tri puta više novca.

Sa druge televizije su je odmah odbili kada su čuli koju cifru traži, iako Ana smatra da je to pristojna suma, s obzirom na njenu popularnost i to koliko mediji pišu o njoj.

 Podsetite se Aninog intervjua za MONDO TV



Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIŠTA OD EMISIJE Ana Nikolić tražila BASNOSLOVNU SUMU za rijaliti, pa ostala bez ponude

Izvor: Blic, 23.Okt.2018

Rijaliti šou Ane Nikolić u kojem je pevačica trebalo da gubi kilograme pred kamerama, po svemu sudeći, neće ni biti snimljen.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.