Hit: Ljupka ili Ana Nikolić? Iste haljine! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 27.Okt.2012, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit: Ljupka ili Ana Nikolić? Iste haljine! (Foto)

Obe su zgodne i atraktivne, i obe su prošetale istu haljinu. Kojoj bolje stoji?

Ana Nikolić ovu zlatnu haljinu prommovisala je još pre tri godine, u emisiji Grand šou u kojoj je imala promociju svog singla ”Ekstaza”. Ona je tada blistala na sceni i dobila je sve najbolje komentare. Tri godine kasnije identična haljina doživela je reprizu i  takođe na zgodnom ženskom telu. Nova >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << pevačica Ljupka Stević, poznata po pesmi ”Ljubi, ljubi dok si mlad” obukla je isti haljetak, verovatno ne znajući da je velika zvezda već imala na sebi tri godine pre nje. Kojoj bolje stoji?

Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Ana Nikolić ili Ljupka Stević: Kojoj pevačici bolje stoji haljina?!

Izvor: Scandal.rs, 27.Okt.2012

Ana Nikolić je ovu zlatnu haljinu nosila još pre tri godine, u emisiji “Grand šou” u kojoj je imala promociju svog singla ”Ekstaza”. Ona je tada blistala na sceni i dobila odlične komentare za svoj izgled. Tri godine kasnije, identična haljina doživela je ‘reprizu’, takođe na zgodnom...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.