MALO KO ZNA DA SU NAŠE PEVAČICE BILE GLUMICE Šokiraćete se kada vidite sa kim je Ana Nikolić snimala scene

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 07:12

MALO KO ZNA DA SU NAŠE PEVAČICE BILE GLUMICE Šokiraćete se kada vidite sa kim je Ana Nikolić snimala scene

Trend da se pevačice pojavljuju u serijama i filmovima nije od juče.

Mnogi estradni umetnici pojavljivali su se u domaćim filmskim ostvarenjima.

Neki od njih imali su epizodne uloge u serijama, dok je nekima posvećen čitav film.

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

Aleksandra Prijović je glumila u seriji "Ubice mog oca", te se uvrstila u podugačak spisak zvezda koje su pre nje zablistale pred filmskim kamerama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glumeći uglavnom same sebe.

I pre nekoliko decenija bilo je popularno da se u svako veće filmsko ostvarenje ili televizijsku seriju ubaci neki kadar sa aktuelnim muzičkim zvezdama.

Tako je Lepa Lukić zaigrala u seriji "Kamiondžije", u kojoj se pojavljuju i pevačice Snežana Đurišić i Vesna Zmijanac, dok je pokojna Silvana Armenulić bila glavna zvezda filmova "Koncert za komšije" i "Milorade, kam bek", kao i serija "Građani sela Luga" i  "Ljubav na seoski način", a posebno se proslavila u filmu "Lov na jelene", u kom je glumila pevačicu Seku.

A post shared by SILVANA ARMENULIĆ (@silvana.armenulic)

Legendarni pevač Toma Zdravković ostao je upamćen po brutalnoj sceni u filmu "Balkan ekspres", u kojoj prvo odbija da peva Nemcima pesmu "Lili marlen", da bi nakon prebijanja, uzeo mikrofon, te krvave usne i rascepane arkade, udovoljio neprijateljima.

U "Balkan ekspresu" se u ulozi pevača pojavljuje i Predrag Živković Tozovac, kome ovo nije jedino pojavljivanje na filmu. Glumio je pevača i u drami "I Bog stvori kafansku pevačicu", zajedno sa Lepom Lukić i Predragom Cunetom Gojkovićem. Na malom ekranu Tozovac se prvi put i pojavio sa Cunetom u mini seriji "Naše priredbe", a zatim se našao i u jednoj epizodi serija "Obraz uz obraz" i "Život je lep".

Pevačica Zlata Petrović zaigrala je uz Cuneta i Tozovca u televizijskom filmu "Momčine".

A post shared by 𝑳𝑬𝑷𝑨 𝑩𝑹𝑬𝑵𝑨- 𝑨𝑹𝑯𝑰𝑽𝑨❤ (@lepabrena_arhiva2)

U humorističkom serijalu "Tesna koža" prodefilovale su zvezde poput Lepe Brene, Zorice Marković, Suzane Perović i Snežane Sneki Babić.

Zorica Brunclik dobila je rolu u "Žikinoj dinastiji", ali i u komediji "Špijun na štiklama". Njena bivša prijateljica, Vesna Zmijanac, glumila je u filmu "Sok od šljiva".

Pop zvezda Ana Nikolić glumila je pevačicu Sanelu u filmu "Pare ili život", a snimala je scene sa Milutinom Mimom Karadžićem i Andrijom Miloševićem.

Seka Aleksić debitovala je u filmu "Mi nismo Anđeli 3: Rokenrol uzvraća udarac", gde je igrala Smokvicu, nakon čega je dobila epizodnu ulogu pevačice u seriji „Ljubav, navika, panika“.

Zvezda Granda Milica Todorović pojavila se u holivudskom filmu "An Ordinary Man", u kome Ben Kingsli tumači glavni lik, dok je Ana Kokić pevala u ostvarenju "Bićemo prvaci sveta".
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.