Izvor: Press, 28.Nov.2018, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) Zbog nje su se Ana i Rasta razveli!

Dugo se spekulisalo zbog čega je Ana Nikolić odlučila da stavi tačku na svoj brak sa Stefanom Đurićem Rastom, a razlog je treća osoba, ćerka pevača Mileta Kitića, Elena.
Kada ih je pročitala, Ana je saznala da ju je Rasta sve vreme braka lagao, te da njegov odnos s Elenom nije bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << strogo poslovan, ali i da su oni i pre nego što je započeo vezu s Anom bili bliski.
Kako izvor blizak pevačici otkriva, upravo ta prepiska otkrila joj je detalje Elenine i Rastine veze, što je dovelo do konačne odluke da se razvede i digne ruke od tog braka.

- Anin odnos s Rastom uveliko je bio na klimavim nogama, međutim, kada je saznala za dopisivanje i činjenicu da su Elena i Rasta nekada bili zajedno, Nikolićeva je rešila da stavi tačku na taj brak. Tada se uverila da njegova pravdanja kako Elenu gleda kao mlađu sestru zapravo nisu istina, te da ju je sve vreme lagao. Tada je otkrila da su oni odavno u šemi… Bilo joj je jasno da njen muž i Elena kriju burnu prošlost i više nego ikada osetila se izdanom - kaže izvor i ističe da je Anu više od svega pogodilo što je Rasta romansu s Elenom započeo na identičan način kao s njom.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Rasta varao Anu Nikolić sa Elenom Kitić?

Izvor: Tracara.com, 29.Nov.2018, 10:41

Elena Kitić razlog je zbog koga se Ana Nikolić i Rasta razvode, javljaju domaći mediji. Turbulencije između dvoje partnera počele su kada je pop zvezda u telefonu supruga pronašla sumnjive poruke od mlade pevačice. Kada ih je pročitala, Ana je saznala da ju je Rasta sve vreme braka lagao, te...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.