EKSKLUZIVNO: „ANINA BEBA“ NIJE JAPANAC NEGO KINEZ!

Izvor: Kurir, 12.Maj.2011, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO: „ANINA BEBA“ NIJE JAPANAC NEGO KINEZ!

U laži su kratke noge! Malog „Japanca“ Išimarua Masahiroa Taikija, o kome se navodno stara Ana Nikolić i koga ona, kako sama kaže, zove Miki, roditelji koji žive u Srbiji, prijatelji i komšije zovu Luka!

U laži su kratke noge!

Malog „Japanca“ Išimarua Masahiroa Taikija, o kome se navodno stara Ana Nikolić i koga ona, kako sama kaže, zove Miki, roditelji koji žive u Srbiji, prijatelji i komšije zovu Luka! I da, on nije Japanac već - Kinez! >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Sused i poznanik trenutno najpopularnije bebe u Srbiji za Kurir otkriva istinu o „usvojeniku“ pop pevačice:

- Ana Nikolić zloupotrebljava malog Luku. Njegovi roditelji žive u Beogradu, gde je i on rođen, a inače su Kinezi. Čuj, došao iz Japana, a ja ga gledam svakog dana sa svog prozora - čudi se naš sagovornik, čije je ime poznato redakciji. On kaže da Lukini roditelji iznajmljuju deo kuće od izvesne Milice Popović i njenih ćerki Jelene i Olje, koje im za novčanu naknadu od 250 evra čuvaju mališana.

- Lukini roditelji, za koje ne verujem da su odobrili ovakvu zloupotrebu, mnogo vremena provode na poslu, tako da ga najčešće čuva Milica, a Jelena je izašla Ani u susret za ovu priču, jer imaju neke zajedničke prijatelje - zaključuje priču naš izvor.

A što se Ane Nikolić tiče, možda bi joj bolje bilo da se, po uzoru na brojne koleginice, reklamira preko dečka, a ne preko deteta. Naročito ne tuđeg!

Ambasada Japana: Niko nam se nije obratio

U želji da saznamo da li je neka japanska porodica poverila na čuvanje svoje dete Ani Nikolić, pozvali smo japansku ambasadu i od nadležnih dobili sledeći odgovor:

- Takav zahtev niko nije predao, tako da ne možemo da pričamo šta bi bilo kad bi bilo.



(Z. M.)


Ana povela na slikanje dadilje dečaka!

Devojke koje rentiraju stan Lukinim roditeljima i koje ga čuvaju bile su čak i na fotografisanju Ane Nikolić i „Japanca“.

- Čim su objavljene fotografije u Storiju, zgrozio sam se, ali nisam hteo da reagujem. Međutim, kad je i u „Ekskluzivu“ emitovan snimak u kom sam prepoznao Jelenu i Milicu, odlučio sam da vas pozovem. Jelena je sigurno želela da izađe u susret Ani, jer imaju zajedničke prijatelje - objašnjava naš sagovornik, dodajući da se snimak iz pomenute emisije može videti na sajtu TV Prva.



(I. P.)



Aleksandra Janković: Ana zloupotrebila najsvetije

Aleksandra Janković, klinički psiholog, o postupku Ane Nikolić kaže:

- Usvajanje deteta je samo po sebi pohvalno. Treba voditi računa šta to podrazumeva, posebno ako je ono iz druge kulture. S druge strane, „usvajanje deteta“ za potrebe marketinga i slikanja za editorijal je stvar degutantna da degutantnija ne može biti. Nešto najsvetije i najplemenitije zloupotrebljavati za potrebe slikanja?! Mislim da to najviše govori o njoj samoj - izjavila je za Kurir Jankovićeva.

(D. I.)

Estrada: Ana, stidi se!

Kontraefekat.

Iako se Ana Nikolić pohvalila brigom o kosookom mališanu, kolege joj ne veruju. Bar ne sasvim. Naime, u anketi koju je Kurir sproveo među estradnim zvezdama preovladava mišljenje da je pop pevačica zloupotrebila dete u marketinške svrhe.

Maja Nikolić: Nikad ne bih uradila tako nešto

- Nikada ne bih uradila tako nešto i mislim da je to zloupotreba deteta. Ako je istina da je mališana iskoristila samo u marketinške svrhe, mislim da je to sramotno delo. Ipak, verujem da mu je Ana zaista pružila dom, što je veoma humano.

Ivan Fece Firči: Koga briga za silikonsku kravu?!

- Ko je uopšte Ana Nikolić? Ja prvi put čujem! Šta ona peva? Zašto uopšte pišete o tim kretenima, koga zanima da li je neka silikonska krava usvojila nekog il’ nije? Je l’ neko iznenađen njenim postupkom?

Neda Ukraden: To je gnusno, nehumano, bljak!

- Ne mogu da verujem, njen postupak je nešto najstrašnije što može da se desi! Igranje s dečjom sudbinom u marketinške svrhe je strašno. Usvajaju se razni Filipinci, Japanci, Ganci, Kinezi, a zapravo nijednom mališanu nije pružen dom. To je gnusno! Bljak! Nehumano je. Osuđujem najoštrije taj postupak, osim ako možda nije u pitanju neka šala, a i da je šala - bio bi crni humor.

Zorica Marković: I ja sam staratelj deda Miki Fleki

- (Gromoglasan smeh). Niste znali, ali i ja sam staratelj Miki Fleki. On je deda od 70 godina iz mog sela. Htela sam da se slikam s njim, ali svako jutro kad ustane, on obuče belu majicu i isfleka se dok doručkuje, pa nije glamurozan za slikanje.

Goga Sekulić: Ja to ne bih radila

- Ako je uzela dete da bi vodila brigu o njemu, svaka joj čast. Ako je „pozajmila“ dete za slikanje, onda je to veoma ružno. Ja to ne bih radila, jer trenutno nemam vremena da se staram o detetu, iako mnogo volim decu. Ali se nadam da ću za godinu - dve imati svoje dete. Kad, ne daj Bože, ne bih mogla da rodim, onda bih usvojila dete.

(I. P. - Z. M.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.