Dragojević pred milionskim auditorijumom BRUTALNO RASKRINKAO Aleks! Znao za njenu AFERU SA ČOVEKOM IZ PODZEMLJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2023, 08:51

Dragojević pred milionskim auditorijumom BRUTALNO RASKRINKAO Aleks! Znao za njenu AFERU SA ČOVEKOM IZ PODZEMLJA

Pukla bruka u emisijui!

U sinoćnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" gosti su bili Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević, koji su odgovarali na pitanja Ane Radulović, kao i gledalaca.

Bivši zadrugari i bivši partneri najpre su komentarisali sam početak njihove veze, tokom Zadruge 5, a onda su se osvrnuli na njena javnu prevaru i raskid, koji se dogodio već u narednoj sezoni.

Međutim, sve je iznenadilo Dejanovo priznanje da je posumnjao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Aleksandru još na samom početku, dok je flertovala sa Zvezdanom Slavnićem, koji ima kriminalnu prošlost i vezu sa nekadašnjim podzemljem.

- Sumnjao sam od početka rijalitija. Počelo je sve sa Zvezdanom, još od druge nedelje i tu sam krenuo da razmišljam i selektujem neke stvari. Kada sam osetio šta će se desiti, preduzeo sam korake povoljne samo za mene - rekao je Dejan.

- Desilo se šta se desilo i to je to, nema nazad. Ušla sam zaljubljena u njega i on u mene. On može da tumači šta sam sve radila sa Zvezdanom, nisam možda bila fer i povredila ga, ali sada je sumanuto da razmišljam o tome - rekla je Aleksandra.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MOLI CARA ZA OPROŠTAJ?! Nakon skandala sa Dejanom, Aleks poslala poruku Filipu - ZANEMEO OD ŠOKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2023

Odmah nakon završetka sinoćnje emisije "Narod pita" mu se obratila!..Bivši zadrugari i emotivni partneri Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević sinoć su gostovali u emisiji "Zadruga - Narod pita", gde su se suočili, prvi put nakon njene javne prevare sa Filipom Carem i njihovog ljubavnog brodoloma...Kako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.