DA LI OVA ŽENA TREBA DA UMRE ZBOG VAS Ana Nikolić nikad besnija, poslala JAKU poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2020, 08:26

"DA LI OVA ŽENA TREBA DA UMRE ZBOG VAS" Ana Nikolić nikad besnija, poslala JAKU poruku

Apeluje na sve da poštuju mere.

Pop zvezda Ana Nikolić danima apeluje na javnost da poštuje mere nadležnih organa u vezi sa epidemijom koronavirusa.

Svakodnevno putem medija i društvenih mreža kritikuje građane koji se ne pridržavaju mera, što je uradila i sada.

Ana je objavila biografiju svoje tetke, inače doktorke, i zapitala se da li ona treba da ugrožava svoj život zbog onih nesavesnih, koji ugrožavaju svoje, ali i zdravlje drugih. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

I moja druga tetka,takodje...visa medicinska sestra na zubnoj klinici...koja radi po 24 h ,na svim odeljenjima trenutno gde je potrebno....spasava nase zivote....Kod kuce je ceka porodica....i svi smo jako zabrinuti ...PA ETO AKO MOGU DA UTICEM NA SVEST...KOLEKTIVNU ....DA JEDINI NACIN DA STO PRE IZADJEMO IZ KUCA JE DA SLEDECIH 15 DANA SEDIMO KOD KUCE!I ne,ne znaci da cije tetke nisu primarijusi...treba da umru...NEGO ZNACI DA SEDITE KOD KUCE,DA IM OLAKSATE...DA NE BI UMRLI...jer ako oni obole i umru...I MI CEMO SVI!

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Apr 6, 2020 at 3:03am PDT

- Da li ova žena, koja je kardiolog svetskog glasa, jedan um... Žena koja dnevno spasava na desetine zivota i tako decenijama, moja tetka, treba da umre zbog polusvesnih ljudi koji ne mogu da sede kod kuće?! - izrazila je revolt Nikolićka, koju su pratioci podržali svojim komentarima.

Da li ova zena,koja je kardiolog svetskog glasa,jedan um...zena koja dnevno spasava na desetine zivota i tako decenijama ,moja tetka,TREBA DA UMRE...ZBOG POLUSVESNIH LJUDI,KOJI NE MOGU DA SEDE KOD KUCE...p.s.tetka izvini ali morala sam da postavim ovo...a postavicu i drugu tetku takodje medicinskog radnika...P.S.PORUKA ZA OVE STO NISU SHVATILI POST,MALO POGLEDAJTE SNIMKE SA INTENZIVNIH NEGA...GDE VRLO LAKO SVI MOZEMO ZAVRSITI...STA JE SA MOZGOVIMA?

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Apr 6, 2020 at 2:47am PDT

Kako je novčanica od jednog dolara RASPLAKALA udovca (86): Čim sam je video znao sam - POSTOJI SUDBINA (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.